Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ACUZAT DE PROXENETISM, ACHITAT DE INSTANŢĂ

Poliţiştii şi procurorii s-au chinuit ani de zile să-l găsească pe Gabriel Şefulescu, pe care-l suspectau de comiterea infracţiunii de trafic de minori. Ei susţineau că, în anul 2008, Şefulescu a racolat minore din Brezoi şi Gura Lotrului, pe care le minţea că le duce în străinătate să facă bani, dar, de fapt, după ce le păcălea le obliga să se prostitueze în parcările de pe Valea Oltului. La vremea respectivă, oamenii legii au emis chiar şi un mandat de arestare pe numele omului, numai că acesta era plecat în Anglia şi mult timp nu a fost de găsit. Abia în luna noiembrie a anului 2013, Şefulescu a fost extrădat de către agenţii Interpol şi trimis în judecată, în stare de arest preventiv. Numai că, acum, mai e-xact în data de 23 februarie 2015, magistraţii Tribunalului Vâlcea au decis să-l achite pe bărbat şi să respingă acţiunea civilă a uneia din presupusele sale victime. „În temeiul art.396 al.5 Cod procedură penală rap. la art.16 lit.a Cod procedură penală, Achită pe inculpatul ŞEFULESCU GABRIEL, cu privire la săvârşirea infracţiunii prev. de art.211 al.1 şi 2 teza a I a Cod penal. În temeiul art.399 Cod procedură penală, revocă măsura controlului judiciar luat faţă de inculpat prin încheierea din 12.03.2014 din dosarul nr. 538/90/2014 al Tribunalului Vâlcea şi menţinută prin încheierea din 04.02.2017. În temeiul art.397 Cod procedură penală, Respinge acţiunea civilă formulată de către partea vătămată V. Anişoara domiciliată în Brezoi, strada Unirii, bl.M.5, sc. B, et.3, ap.11, jud. Vâlcea, ca nefondată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 23 februarie 2015" – se arată în decizia magistraţilor.

Trebuie să precizăm că, în acelaşi dosar, a mai fost anchetat un bărbat, Ion Gabriel Mican, pentru acelaşi infracţiuni, însă acesta a fost condamnat, în anul 2009, la 4 ani de închisoare, el ispăşindu-şi pedeapsa la Penitenciarul Colibaşi.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella