Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


DILEMA DE LA ÎNALTA CURTE: Elena Udrea, cu sutien sau fără?

24 Feb 2015
Cererea procurorilor DNA de încuviințare a arestării preventive a Elenei Udrea în dosarul Gala Bute va fi judecată miercuri, 25 februarie, la ora 08.00, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

După ce luni seara Parlamentul a avizat favorabil cererile pentru urmărirea penală și arestarea sa, Elena Udrea a fost deja audiată la DNA în acest dosar, aducându-i-se la cunoștință acuzațiile ce i se aduc.

La ieșirea de la DNA, fostul ministru a declarat că noile acuzații se bazează doar pe denunțuri, făcute de oameni care vroiau să scape de arest.

"Eu constat următorul lucru: toți cei care sunt prinși că au luat șpagă sau că au făcut ceva ilegal este suficient să declare că au dat-o mai departe cuiva și sunt lăsați liberi, bine-mersi. (...) Nu știu, trebuie să spun și eu că am dat ceva cuiva ca să nu mai fiu hărțuită? Categoric nu, dar văd că este ceea ce se întâmplă astăzi, tehnica asta, denunțul, adică recunosc și apoi denunț și spun mai departe că am luat, dar am dat nu știu cui, îi face scăpați pe cei care practică asta (...). În dosarul "Gala Bute", singurul care a rămas în arest este Rudel Obreja, care nu a fost de acord să declare ce i s-a cerut", a declarat Elena Udrea.

Nu mai bine mă ardeţi pe rug?

Conștientă nu are mari șanse să rămână în libertate, Elena Udrea își joacă ultima carte, victimizându-se pe rețelele de socializare. Aceasta a postat un mesaj pe Facebook, prin cvare își arăta indignarea față de dorința procurorilor de a o vedea după gratii.

"Opt cereri de arestare preventivă și urmărire penală în două săptămâni formulate de procurori îimpotriva mea, dintre care trei în numai două ore! Nu există, se pare, un infractor mai mare în România! Totul este făcut pe repede înainte. Zeci de acuzații total nefondate. Numai denunțurile frauduloase ale unor persoane suspectate de fapte ilegale. Toţi cei implicati, chiar dacă fac presiuni dovedite asupra martorilor, sunt liberi. Arestaţi, doar cei care nu au fost de acord să formuleze acuzaţii la adresa mea! Nu mai bine mă ard pe rug decât să mai jucăm acest teatru absurd?" a postat în seara zilei de marți, 24 februarie a.c. Elena Udrea pe o rețea de socializare.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella