Victor Ponta şi Mircea Duşa, audiaţi în Dosarul Referendumului

Liderii PSD au deja coşmaruri. Ei sunt chemaţi să dea cu subsemnatul în Dosarul Referendumului. În fapt, la solicitarea lui Liviu Dragnea, premierul Victor Ponta va fi audiat ca martor în faţa instanţei de judecată. Ei bine, în faţa judecătorilor va mai fi adus şi vicepreşedintele PSD Mircea Dusă, care va trebui să ofere anumite explicaţii.

Vineri, 20 februarie, magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au admis cererea depusă de Liviu Dragnea la un termen anterior.

Aşadar, Ponta și Dușa vor fi prezenţi la termenele viitoare de judecată, în calitate de martori în Dosarul Referendumului.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...