Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


GIGĂ POPESCU, eliberat din penitenciar

18 Feb 2015
Fostul internaţional Gică Popescu trăieşte în aceste zile o mare fericire. El a fost eliberat din penitenciar. Chiar dacă este vorba doar despre o permisie de 5 zile, Popescu este decis să folosească la maximum aceste zile de libertate.

Fotbalistul a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor", având de ispăşit o pedeapsă de 6 ani de puşcărie. Popescu a mai fost eliberat de două ori din penitenciar, o dată pentru a participa la funeraliile tatălui său. În jurul datei de 1 octombrie a.c., Gică POpescu se apropie de executarea a jumătate din pedeapsă, iar avocaţii săi vor să ceară eliberarea condiţionată. Aceştia susţin că sunt şanse mari pentru ca lui Popescu să i se aprobe cererea. În susşinerea lor, avocaţii spun că Gică Popescu a fost un deţinut model şi a scris chiar şi o carte.
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella