Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Monica Iacob Ridzi, 5 ANI DE ÎNCHISOARE

16 Feb 2015
Fostul ministru pedelist al Tineretului si Sporturilor, Monica Iacob Ridzi, a primit sentinţa definitivă în dosarul 2 Mai - Ziua Tineretului. Vestea este una proastă pentru ea deoarece Înalta Curte de Casaţie şi justiţie a decis ca Iacob Ridzi să execute 5 ani de închisoare.

Şi la prima instanţă, Monica Iacob Ridzi a primit tot 5 ani de detenţie cu executare, aceasta fiind acuzată de abuz în serviciu în dosarul 2 Mai - Ziua Tineretului.

Monica Iacob Ridzi, ministru al Tineretului si Sporturilor în perioada decembrie 2008 - iulie 2009, a organizat în data de 2 mai 2009 o Zi a Tineretului. Evenimentul a avut un buget de circa 600.000 de euro, iar banii au fost încredinţaţi fără licitaţie unor companii private.

Acest eveniment i-ar fi adus beneficii Elenei Basescu, care candida atunci pentru a ocupa un loc în Parlamentul European.

În 2009, Elena Băsescu și-a început campania pentru europarlamentare – imediat după manifestările din 2 mai - în Petroșani, participând, alături de Monica Iacob-Ridzi (ministru) și Tiberiu Iacob-Ridzi (primar) la spectacolul organizat de Primăria Petroșani cu ocazia Zilei Europei pentru care municipalitatea a alocat aproape 100 de mii de lei.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella