Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Vâlcean CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE pentru că şi-a ABANDONAT copiii

Şi-a abandonat copiii încă din anul 2010 fără să se uite în urmă, nepăsându-i dacă ei aveau ce să mănânce sau nu. Pentru fapta sa, el a fost pedepsit de magistraţii din Drăgăşani, care l-au condamnat la un an şi opt luni de închisoare pentru abandon de familie. Este vorba despre un bărbat din Pesceana, Nicolae G. – 33 de ani, care şi-a lăsat de izbelişte cei doi copii minori şi, din luna septembrie 2010, a refuzat să le mai plătească pensia de întreţinere, în cuantum de 100 de lei pentru fiecare copil.

Din cauza acestui lucru, bărbatul a fost trimis în judecată pe rolul Judecătoriei municipiului Drăgăşani, el primind o pedeapsă cu închisoarea de 1 an şi opt luni. Vineri, 13 februarie a.c., în jurul orei 10.00, poliţiştii au pus în executare mandatul de executare a pedepsei închisorii şi l-au transferat la penitenciarul de maximă siguranţă Colibaşi.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella