Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


ATACATORUL din Militari a fost ELIBERAT

Mihai Chiriţă, atacatorul din Militari care a rănit trei persoane cu un pistol cu bile, printre care o tânără care şi-a pierdut un ochi, a fost eliberat din arest, după ce instanţa supremă a admis sesizarea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) şi a constatat încetată de drept măsura arestării preventive.

Întrucât instanţa nu a dispus prelungirea arestului, reprezentanţii ANP au sesizat Curtea de Apel Bucureşti, acolo unde se judecă dosarul lui Chiriţă, astfel încât judecătorii să constate încetarea de drept a mandatului de arestare. Instanţa a respins sesizarea Administraţiei Penitenciarelor, iar în urma acestei decizii, ANP a depus o contestaţie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Instanţa supremă, analizând contestaţia, în 11 februarie a constatat că mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Chiriţă a încetat de drept, motiv pentru care a fost eliberat.

Mihai Chiriţă era în arest din 25 noiembrie 2013, după ce, cu două zile înainte, a tras cu un pistol cu bile în faţa hipermarketului Cora Militari. Incidentul a avut loc după ce două dintre surorile lui Chiriţă, dintre care una de profesie avocat, nu au vrut să stea la coadă la magazin şi au solicitat ajutorul unor rude, întrucât au intrat în conflict cu alte persoane. Ulterior, în afara hipermarketului, fratele lor a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănind trei persoane, printre care o tânără de 23 de ani, care şi-a pierdut un ochi. De asemenea, doi bărbaţi au fost răniţi şi transportaţi la spital.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella