GRAV: Medicamentele pentru bolnavii de cancer, evazionate

12 Feb 2015
46 de percheziții au fost efectuate într-un dosar penal care vizează infracțiuni de evaziune fiscală, spălare de bani și abuy în serviciu. La descinderi au participat peste 150 de politisti din cadrul Poliției Capitalei și IPJ Dolj.

În dosar se efectueaza verificari cu privire la mai multe mecanisme de fraudare a bugetului de stat, prin care erau decontate, in fals, retete pentru medicamente oncologice si alte boli grave, potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei.

Descinderile au avut loc sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul București. Prejudiciul va fi stabilit la finalizarea cercetarilor.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al SRI.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...