„Clanul Lăbuş" şi poliţistul Popa, din nou în faţa magistraţilor! Le expiră mandatul!

Luni, 9 februarie 2015, la Tribunalul Vâlcea se va judeca prelungirea arestării preventive în cazul membrilor Clanului Lăbuş, dar şi al fostului adjunct al Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, Gabriel Popa. Arestaţi preventiv în data de 14 ianuarie 2015, cei şase membrii ai grupării infracţionale şi poliţistul au încercat, în zadar, să scape din spatele gratiilor şi la Curtea de Apel Piteşti. Până acum, magistraţii au considerat că există destule indicii pentru ca aceştia să fie menţinuţi în arest. Rămâne de văzut dacă, în tot acest timp, în dosar au mai apărut noutăţi, noutăţi care să ducă la eliberarea lor.
Aşa cum bine se ştie, membrii grupării Lăbuş, Mihăiţă Obreja (Miţă Lăbuş) – liderul grupului, Petre Valeriu Sandu, Camelia Popa, Andrei Nicolae Binder, Radu Ştefan Drăghici şi Elena Larisa Ungureanu sunt acuzaţi de constituirea unei grupări infracţionale specializată în şantaj, înşelăciune, spălare de bani şi evaziune fiscală.
Cât despre fostul adjunct al Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, Gabriel Popa, pe numele acestuia a fost reţinută o singură faptă, aceea de divulgare a unor informaţii secrete. Mai exact, în data de 18 septembrie 2014, Gabriel Popa a accesat baza de date, privind evidenţa populaţiei, a Poliţiei Vâlcea, divulgând date de identitate ale unor persoane, pe care le-a pus la dispoziţia unuia din membrii grupului infracţional organizat în scopul obţinerii de bani, bunuri ori alte foloase.
Urmăriţi site-ul nostru, www.voceavalcii.ro, pentru a afla decizia magistraţilor Tribunalului Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...