BĂSESCU nu a plecat cu mâna goală de la Cotroceni: A luat 50 de dosare de înaltă corupţie întocmite de SRI

07 Feb 2015
Traian Băsescu dovedeşte încă o dată că este în stare să-şi asigure spatele, după ce părăsit Cotroceniul. Conform unor surse din SRI, citate de cotidianul.ro, generalul Coldea i-ar fi prezentat lui Traian Băsescu, în luna octombrie 2014, 50 de dosare de înaltă corupţie constituite în colaborare cu DNA, pregătite să fie aruncate pe piaţă în primul semestru al anului 2015.

Din câte se pare la acţiunea de predare-primire dintre Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, acest dosare nu ar mai fi apărut.

Aceleaşi surse arată că de o saptamana, prin unele departamente ale SRI (Protectia Interna, Grupul de Evidenta a Activitatii cu Ofiterii Acoperiti, Directia Juridica si Directia Securitatii Economice se distrug o serie de documente si se radiaza fisiere, care ar dovedi implicarea politica si depasirea atributiilor savarsite de George Maior si Florian Coldea la ordinele lui Traian Basescu, precum si urmele unor actiuni de favorizare asumate "pe cont propriu" de institutie.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...