BĂSESCU nu a plecat cu mâna goală de la Cotroceni: A luat 50 de dosare de înaltă corupţie întocmite de SRI

07 Feb 2015
Traian Băsescu dovedeşte încă o dată că este în stare să-şi asigure spatele, după ce părăsit Cotroceniul. Conform unor surse din SRI, citate de cotidianul.ro, generalul Coldea i-ar fi prezentat lui Traian Băsescu, în luna octombrie 2014, 50 de dosare de înaltă corupţie constituite în colaborare cu DNA, pregătite să fie aruncate pe piaţă în primul semestru al anului 2015.

Din câte se pare la acţiunea de predare-primire dintre Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, acest dosare nu ar mai fi apărut.

Aceleaşi surse arată că de o saptamana, prin unele departamente ale SRI (Protectia Interna, Grupul de Evidenta a Activitatii cu Ofiterii Acoperiti, Directia Juridica si Directia Securitatii Economice se distrug o serie de documente si se radiaza fisiere, care ar dovedi implicarea politica si depasirea atributiilor savarsite de George Maior si Florian Coldea la ordinele lui Traian Basescu, precum si urmele unor actiuni de favorizare asumate "pe cont propriu" de institutie.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...