Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


BĂSESCU nu a plecat cu mâna goală de la Cotroceni: A luat 50 de dosare de înaltă corupţie întocmite de SRI

07 Feb 2015
Traian Băsescu dovedeşte încă o dată că este în stare să-şi asigure spatele, după ce părăsit Cotroceniul. Conform unor surse din SRI, citate de cotidianul.ro, generalul Coldea i-ar fi prezentat lui Traian Băsescu, în luna octombrie 2014, 50 de dosare de înaltă corupţie constituite în colaborare cu DNA, pregătite să fie aruncate pe piaţă în primul semestru al anului 2015.

Din câte se pare la acţiunea de predare-primire dintre Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, acest dosare nu ar mai fi apărut.

Aceleaşi surse arată că de o saptamana, prin unele departamente ale SRI (Protectia Interna, Grupul de Evidenta a Activitatii cu Ofiterii Acoperiti, Directia Juridica si Directia Securitatii Economice se distrug o serie de documente si se radiaza fisiere, care ar dovedi implicarea politica si depasirea atributiilor savarsite de George Maior si Florian Coldea la ordinele lui Traian Basescu, precum si urmele unor actiuni de favorizare asumate "pe cont propriu" de institutie.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella