AGRESIV: Consilierul „PĂTRĂŢEL" vrea să-şi elimine concurenţa (FOTO/VIDEO)

Consilierul local Bogdan Costinescu, personaj controversat în cadrul Consiliului Local Râmnicu Vâlcea, ales pe listele PDL, şi trecând odată cu ordonanţa migratorilor în rândul independenţilor, este de câţiva ani buni în afacerile cu asigurări.
În scopul afacerii sale, acesta şi-a amplasat un chioşc în piaţa din Ostroveni, chiar în faţa centralei unde funcţionează mai multe standuri cu diferite produse.
De fapt, povestea este mai veche de atât, deoarece Pătrăţel deţinea, în mandatul primarului Romeo Rădulescu un chioşc în interiorul centralei, chiar la intrare, fără să plătească chirie sau curentul electric. Când s-a schimbat primarul, Pătrăţel a fost evacuat din spaţiul respectiv, fiind mutat la etajul 1. În locul lui, în octombrie 2012, a venit o tânără, Adina Maria Nuţu, care a închiriat spaţiul pe o perioadă de un an de zile, cu posibilitatea de prelungire. Tânăra desfăşura tot activităţi de încheiere asigurări RCA, locuinţe, etc. Lui Pătrăţel nu prea i-a convenit situaţia, făcându-i tinerei, încă de la început zile negre. Practic, tânăra a avut doar ghinionul să închiriere un spaţiu deţinut de Costinescu şi de aici au început să curgă problemele pentru ea, dar şi pentru familia ei.

„Vă termin!", „Vă distrug"!

Ameninţările lui Pătrăţel s-au înteţit din momentul în care acesta a devenit consilier local. „Vă termin!", „Vă distrug"! ţipa Pătrăţel în faţa oricărui avea ghinionul să intre în centrala din Ostroveni. Vizaţi erau Adina Nuţu şi viitorul ei soţ, care erau aproape zilnic ameninţaţi de consilierul forţos. Mai mult, Pătrăţel a trecut de la ameninţări la fapte, firma părinţilor viitorului ei soţ, fiind controlată de mai toate instituţiile coercitive ale statului (ITM, Gardă, Vamă etc.) la reclamaţiile exprese ale lui Bogdan Costinescu. Mai mult, la un moment dat, inspectorii au verificat dacă acest reclamagiu există, căutându-l pe Costinescu la adresa din buletin. Cu mare regret, aceştia au constatat că reclamagiul există. Mai mult, văzând că tânăra rezistă cu stoicism atacurilor mârlăneşti ale lui, Costinescu s-a decis, ca până îi evacuează pe tineri să nu piardă timpul, instalându-şi un chioşc chiar în faţa intrării în centrală. Acest lucru s-a întâmplat în data de 9 ianuarie a.c. Costinescu i-a ameninţat pe tineri că oricum nu mai au mult timp de stat în centrală pentru că a aranjat el.

Preacinstitul Costinescu calcă pe bec

Concurenţa sa îl acuză pe Bogdan Costinescu şi că nu lucrează chiar cinstit atunci când încheie asigurările. Pentru a obţine preţuri mai mici şi a le fura acestora clienţii, Pătrăţel apelează la un subterfugiu, aproape de penal. Astfel, în momentul în care încheie o poliţă, aceasta este emisă pe o adresă de comună, punând în faţă Ostroveni, care este un sat în comuna Galicea, clienţii fiind induşi în eroare din cauza cartierului din Râmnicu Vâlcea, care se numeşte tot Ostroveni. Poliţele emise pe o adresă de comună au un preţ mai mic cu 20 – 50%, faţă de cele emise pe oraş, acestea fiind subevaluate faţă de preţul lor stabilit de societăţile de asigurare.

Limbaj de mahala

Deşi obişnuim să avem dialog cu cei despre care scriem, am refuzat să luăm legătura cu consilierul Costinescu, după ce am vizionat înregistrarea în care acesta foloseşte un limbaj de-a dreptul vulgar, jignind nişte oameni doar pentru faptul că aceştia au avut ghinionul de a-i lua locul. Cu toate acestea, îl anunţăm pe consilier că dacă se simte lezat de cele scrise de noi, aşteptăm un drept la replică pe adresa redacţiei.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...