Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


DNA a făcut cererile pentru arestarea Elenei UDREA

04 Feb 2015
Se pare că numărul zilelor petrecute în libertate ale Elenei Udrea sunt numărate ţinând cont de faptul că procurorii DNA cer arestarea acesteia, deoarece au suspiciuni pentru săvârşirea unor fapte de corupţie în legătură cu organizarea şi finanţarea unei gale internaţionale de box profesionist.
Astfel, în comunicatul DNA se precizează că în data de 4 februarie 2015, procurorii anticorupţie au extins cercetările în ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, aceasta fiind acuzată de luare de mită.
Astfel, procurorul şef al DNA, Laura Codruța Kövesi, a transmis procurorului general al P.I.C.C.J referatul cauzei pentru sesizarea Camerei Deputaților, în vederea formulării cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Elena Udrea., dar şi a ministrului Justiției, pentru a cere preşedintelui Camerei Deputaţilor încuviinţarea arestării preventive a deputatului Elena Udrea pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu; tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene; folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite; luare de mită.
Faptele au legătură cu atribuirea și folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului în perioada 2010 – 2012.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella