DE NECREZUT: Traian Băsescu, interceptat de SRI când vorbea cu Udrea! Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia?

01 Feb 2015
Interceptări telefonice explozive cu fostul preşedinte Traian Băsescu şi Elena Udrea, în dosarul în care aceasta este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţii vor ieşi pe piaţă în perioada următoare. Surse judiciare atestă faptul că Băsescu ar fi fost interceptat de DNA şi SRI.
Ieşirea la rampă a Elenei Udrea cu dezvăluiri incendiare despre actualul director al SRI, Florian Coldea, explică pe de o parte disperarea acesteia, care a decis să dea pe guşă, în speranţa că va rămâne în libertate. Ceea ce intrigă cu adevărat este faptul că Coldea a fost protejatul lui Traian Băsescu, în perioada 2005 – 2014, ba mai mult fostul preşedinte l-a făcut pe Coldea general cu trei stele.
Pare-se că acum, după ce Băsescu a părăsit Cotroceniul, Coldea se simte eliberat de povară şi decide să se înfigă în cuplul Udrea – Cocos, care a avut acces nelimitat la robinetul banilor publici. De ce acum? Iată o întrebare la care unii încă mai meditează.

„Războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări! "Pe surse" aflăm că Traian Băsescu ar fi fost înregistrat când vorbea cu mine.
Două lucruri am de comentat:
1) Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia să îşi închipuie că nu ştiu că sunt ascultată???
2) Pot spune eu exact ce am vorbit cu Traian Băsescu, nu este nevoie să facă ei un efort de "redare" a discuţiei. Mai ales că s-ar putea să nu le iasă exact.
Presupun că urmează faza pe filmări şi, în continuarea celor de la Paris, faza pe fotografii!" a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...