Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

DE NECREZUT: Traian Băsescu, interceptat de SRI când vorbea cu Udrea! Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia?

01 Feb 2015
Interceptări telefonice explozive cu fostul preşedinte Traian Băsescu şi Elena Udrea, în dosarul în care aceasta este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţii vor ieşi pe piaţă în perioada următoare. Surse judiciare atestă faptul că Băsescu ar fi fost interceptat de DNA şi SRI.
Ieşirea la rampă a Elenei Udrea cu dezvăluiri incendiare despre actualul director al SRI, Florian Coldea, explică pe de o parte disperarea acesteia, care a decis să dea pe guşă, în speranţa că va rămâne în libertate. Ceea ce intrigă cu adevărat este faptul că Coldea a fost protejatul lui Traian Băsescu, în perioada 2005 – 2014, ba mai mult fostul preşedinte l-a făcut pe Coldea general cu trei stele.
Pare-se că acum, după ce Băsescu a părăsit Cotroceniul, Coldea se simte eliberat de povară şi decide să se înfigă în cuplul Udrea – Cocos, care a avut acces nelimitat la robinetul banilor publici. De ce acum? Iată o întrebare la care unii încă mai meditează.

„Războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări! "Pe surse" aflăm că Traian Băsescu ar fi fost înregistrat când vorbea cu mine.
Două lucruri am de comentat:
1) Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia să îşi închipuie că nu ştiu că sunt ascultată???
2) Pot spune eu exact ce am vorbit cu Traian Băsescu, nu este nevoie să facă ei un efort de "redare" a discuţiei. Mai ales că s-ar putea să nu le iasă exact.
Presupun că urmează faza pe filmări şi, în continuarea celor de la Paris, faza pe fotografii!" a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella