DE NECREZUT: Traian Băsescu, interceptat de SRI când vorbea cu Udrea! Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia?

01 Feb 2015
Interceptări telefonice explozive cu fostul preşedinte Traian Băsescu şi Elena Udrea, în dosarul în care aceasta este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţii vor ieşi pe piaţă în perioada următoare. Surse judiciare atestă faptul că Băsescu ar fi fost interceptat de DNA şi SRI.
Ieşirea la rampă a Elenei Udrea cu dezvăluiri incendiare despre actualul director al SRI, Florian Coldea, explică pe de o parte disperarea acesteia, care a decis să dea pe guşă, în speranţa că va rămâne în libertate. Ceea ce intrigă cu adevărat este faptul că Coldea a fost protejatul lui Traian Băsescu, în perioada 2005 – 2014, ba mai mult fostul preşedinte l-a făcut pe Coldea general cu trei stele.
Pare-se că acum, după ce Băsescu a părăsit Cotroceniul, Coldea se simte eliberat de povară şi decide să se înfigă în cuplul Udrea – Cocos, care a avut acces nelimitat la robinetul banilor publici. De ce acum? Iată o întrebare la care unii încă mai meditează.

„Războiul cu şeful SRI, generalul Coldea, a ajuns la faza pe interceptări! "Pe surse" aflăm că Traian Băsescu ar fi fost înregistrat când vorbea cu mine.
Două lucruri am de comentat:
1) Cât de fraieră mă cred oamenii aceştia să îşi închipuie că nu ştiu că sunt ascultată???
2) Pot spune eu exact ce am vorbit cu Traian Băsescu, nu este nevoie să facă ei un efort de "redare" a discuţiei. Mai ales că s-ar putea să nu le iasă exact.
Presupun că urmează faza pe filmări şi, în continuarea celor de la Paris, faza pe fotografii!" a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...