Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Primarul din Horezu trage de timp în dosarul penal în care este judecat

Judecat pentru comiterea infracţiunii de uz de fals, primarul oraşului Horezu, Ilie Fârtat, face tot posibilul să tragă de timp în acest dosar. El a fost dat pe mâna justiţiei în luna martie a anului 2014, iar până acum dosarul a cam stagnat, avocaţii cerând amânări peste amânări. Ultima înfăţişate în proces a avut loc chiar în data de 22 ianuarie 2015, atunci când, surprinzător sau nu, cauza s-a amânat din cauza faptului că avocatul primarului Ilie Fârtat a lipsit de la proces.

Reamintim că, edilul PNL este acuzat de fals intelectual în formă continuată şi va fi judecat după Noul Cod Penal, iar dacă va fi găsit vinovat el riscă să fie condamnat la trei ani de închisoare. Din cercetările anchetatorilor, a rezultat că edilul PNL, Ilie Fârtat, ar fi facilitat obţinerea unui contract al Primăriei Horezu de către firma Sacomet, administrată de Florin Nicolaescu, prin ştergerea unei datorii a societăţii respective către bugetul local, o datorie de peste 200.000 lei, adică 2 miliarde de lei vechi. Alături de primarul Ilie Fârtat a mai fost trimis în judecată încă un funcţionar public din cadrul Primăriei Horezu, dar şi societatea Sacomet SA. Funcţionarul este Victoria Gheorghescu – şefa Biroului Resurse Umane din cadrul Primăriei oraşului Horezu. Aceasta este acuzată că a executat ordinul primarului Fârtat de a radia, din actele publice, datoria Sacomet. În schimb, din partea firmei beneficiare va fi tras la răspundere patronul Florin Nicolaescu.
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella