TIBERIU NIŢU: Nu putem vorbi despre scurgeri de informaţii în presă

27 Ian 2015
Procurorul general al României, Tiberiu Nițu, a participat marţi, 27 ianuarie a.c. la Braşov, alături de ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc la la inaugurarea sediilor Parchetelor de pe lângă Judecătoria Brașov, Tribunalul pentru Minori și Familie și Tribunalul Brașov.

Cu această ocazie, el a fost întrebat de jurnalişti cum comentează informaţiile apărute în media "pe surse"din mega-dosarele de corupţie unor persoane anchetate. Cazanciuc a spus că nu există indicii cu privire la săvârșirea unor abateri disciplinare referitor la modul de comunicare publică a anumitor informații.

"Verificările făcute de Inspecția Judiciară, instituția abilitată să facă astfel de verificări la unele situații invocate de presă, au stabilit că nu există indicii cu privire la săvârșirea unor abateri disciplinare referitor la modul de comunicare publică a anumitor informații. S-a stabilit că informațiile care au apărut în presă nu constituie scurgeri de informații", a explicat procurorul-general.

Tiberiu Niţu este de părere că anumite date care sunt cuprinse în actele procesuale ale instanțelor, ale parchetelo nu pot constitui scurgeri de informații și nici abateri disciplinare a unor magistrați.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...