SOV s-a ales cu un dosar penal: Apare şi numele lui Cosmin Guşă

26 Ian 2015
Pe numele omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a mai fost deschis încă un dosar penal, în care acesta este acuzat de spălare de bani şi delapidare. Anchetatorii verifică un transfer de 100 milioane de euro între firmele lui Vântu şi ale lui Guşă.

În dosar se investighează un transfer de 100 de milioane de euro, care a fost făcut în urmă cu mai mulţi ani de SOV către către compania GMG Media Box, controlată şi de Cosmin Guşă.

Vântu a venit la Parchet, alături de gărzile sale de corp şi a declarat că „i-au fost blocați niște bani". „E plictisitor să vă spun că sunt nevinovat, că am încredere în justiție, doar că mi-au blocat niște bani", a mai spus SOV.

Omul de afaceri a stat mai bine de o oră în faţa procurorilor pentru declaraţii.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...