Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


BREAKING NEWS: Poliţist rutier din Vâlcea, CONDAMNAT la 3 ani de închisoare

La aproximativ trei luni de cânt a fost trimis în judecată, un poliţist rutier din Vâlcea a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie. Este vorba despre Nelu Ghinea, poliţist rutier în cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti. Procurorii au încheiat rechizitoriul în data de 28 octombrie 2014, iar vineri, 23 ianuarie 2015, magistraţii Tribunalului Vâlcea au decis să-l condamne pe agentul rutier la 3 ani de închisoare, dar cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Decizia nu este definitivă.

Trebuie să menţionăm că poliţistul a fost acuzat de săvârşirea infracţiunii de luare de mită şi două infracţiuni de abuz în serviciu. Toate infracţiunile comise de rutierul Nelu Ghinea au fost săvârşite pe parcursul anilor 2012-2013, el cerând bani de la anumite persoane pe care le prindea comiţând infracţiuni în trafic. Astfel, pentru a nu-i amenda sau a nu le face dosare penale, poliţistul le solicita echivalentul preţului cantităţii a zeci de litri de motorină.

Citeşte şi: BREAKING NEWS: Poliţist rutier de la BĂLCEŞTI, trimis în judecată pentru CORUPŢIE
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella