Băiatul lui Barbu de la Km. 7 făcea afaceri cu interlopii: "Prinţul" intermedia vânzări de autoturisme

18 Ian 2015
Pe lângă alte nume celebre cum ar fi senatorul PSD, Laurenţiu Coca, care a luat 50.000 de euro împrumut de la Miţă Lăbuş pentru patronul de la Prelcon, în acest dosar apare şi numele băiatului lui Barbu de la Km. 7, dar nu ca victimă sau împrumutant, ci ca membru activ al grupului infracţional.
"Ulterior, la grupul infracţional au mai aderat şi alte persoane, respectiv Sandu Marilena, Barbu Ionuţ, Marinescu Ştefan, Barabas Dragoş Florian, Drăghici Radu Ştefan şi Ungureanu Larisa, aceştia în funcţie de context sprijinind activitatea grupului infracţional în vederea obţinerii unor foloase injuste", se arată în referat.
"În consecinţă în cursul lunii martie 2010 Popii Ion i-a solicitat lui Obreja Mihăiţă achitarea sumei de 83.000 de lei, acesta din urmă oferindu-i în schimb un autoturism Mercedes cu numărul de înmatriculare B-93-RUJ, care făcea obiectul unui contract de leasing încheiat de S.C. Unitrans S.R.L., societate administrată de Barbu Ionuţ zis Prinţul, propunerea fiind ca Popii Ion să achite un număr de 8 rate, ultimele aşa cum i s-a precizat în mod fals în vederea inducerii în eroare, după care autoturismul ar fi trecut în proprietatea sa. În contextul stării de temere reală pe care grupul coordonat de Obreja Mihăiţă i-o crease dar şi realizând că este o posibilitate de a îşi recupera debitele persoana vătămată a acceptat, ulterior cum vom dezvolta mai jos, fiind doar o modalitate de inducere în eroare a acestuia", mai susţin procurorii.
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)
Romeo POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa romeo.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...