Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ministrul Justiţiei: Apreciez că raportul MCV pentru România va fi unul pozitiv

17 Ian 2015
În câteva săptămâni, raportul MCV pentru Romania si Bulgaria va fi făcut public. În aşteptarea documentului oficial, ministrul de justiţie, Robert Cazanciuc, spune că se aşteaptă la un raport pozitiv în ceea ce priveşte ţara noastră.

"Evaluarea noastra, in baza dialogului cu oficiali din cadrul Comisiei (Europene – n. r.), cu oficiali din cadrul statelor membre, arata ca vom avea, pentru al doilea an consecutiv, un raport de tara pozitiv. In fond, raportul de tara nu face decat sa reflecte starea de fapt existenta in Romania: un sistem judiciar independent, institutii de aplicare a legii eficiente si determinate sa combata coruptia, un angajament ferm al executivului de a sustine financiar sistemul de justitie prin investitii in instanta si parchete. Romania putem spune ca este astazi un exemplu de bune practici in domeniul justitiei - si m-as referi la eficienta combaterii coruptiei, dar as lua procesul de implementare a trei noi coduri in numai un an de zile, practic un proces unic la nivelul Uniunii Europene", a spus vineri, ministrul Justitiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella