NEWS ALERT: Adjunctul Poliţiei Râmnicu Vâlcea şi membrii grupării lui Lăbuş, reţinuţi pentru 24 de ore (FOTO)

13 Ian 2015

UPDATE: Azi, 14 ianuarie 2015, adjunctul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, ofiţerul Gabriel Popa, dar şi membrii grupării lui Lăbuş, vor fi duşi în faţa instanţei de judecată a Tribunalului Vâlcea, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Trebuie precizat că cererea procurorilor DIICOT Vâlcea va fi judecată într-o cameră preliminară, deci şedinţa nu va fi publică, iar judecători de serviciu la Tribunal sunt Dănuţ Mitră şi Bogdan Constantinescu.

Procurorii DIICOT Vâlcea au luat decizia, în această după-amiază, să-l reţină pentru 24 de ore pe adjunctul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, ofiţerul de poliţie Gabriel Popa, asupra lui reţinându-se o singură faptă, aceea de divulgare a unor informaţii secrete. Mai exact, în data de 18 septembrie 2014, Gabriel Popa a accesat baza de date, privind evidenţa populaţiei, a Poliţiei Vâlcea, divulgând date de identitate ale unor persoane, pe care le-a pus la dispoziţia unuia din membrii grupului infracţional organizat în scopul obţinerii de bani, bunuri ori alte foloase.

Adjunctul Poliţiei Municipale se află acum în arestul IPJ Vâlcea, iar mâine va fi dus în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă. „Este acuzat de o singură faptă, divulgarea unei adrese. S-a făcut reţinerea pentru 24 de ore, pentru că era vorba de o reţinere în grup, iar mâine va fi propus pentru arestare preventivă" – ne-a declarat avocatul poliţistului, Bogdan Ungureanu.

Trebuie să menţionăm că mandat de reţinere pentru 24 de ore au primit şi membrii grupării infracţionale vizate, în frunte cu liderul lui Mihai Obreja – zis şi Miţă Lăbuş.

Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...