Cel puţin 20 de dosare penale pe numele lui Traian Băsescu la Parchetul General

Incredibil, dar adevărat. Numai la Parchetul General, fostul preşedinte Traian Băsescu are înregistrate pe numele lui cel puţin 20 de dosare penale.
Din câte se pare, plângerile sunt făcute de bucureşteni nemulţumiţi activitatea lui Traian Băsescu în perioada în care acesta era primarul general al Capitalei, adică în perioada iunie 2000 – decembrie 2004. Tocmai de aceea, fostul preşedinte al României va fi chemat în faţa procurorilor, pentru a da explicaţii asupra fiecărei plângeri penale.
Cât priveşte dosarele penale ale lui Traian Băsescu de la DNA, dar şi de la Direcţia de combatere a Criminalităţii, încă nu se ştie numărul lor exact, însă nu mai departe de zilele trecute procurorul general al României a mărturisit că a dat dispoziţie de a se efectua o situaţie a dosarelor penale ce-l vizează pe fostul preşedinte al României.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...