Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Gustul CĂRNII de OM: Poveştile macabre ale celor mai terifianţi canibali din lume

Canibalismul este unul dintre cele mai şocante gesturi pe care le poate face un om. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, au existat numeroşi criminali care au recurs la astfel de gesturi din nebunie, plăcere sau nevoie. Poveştile de mai jos sunt adevărate şi au făcut înconjurul planetei. (Romania TV)

Alfred Packer

În data de 9 februarie 1874, Packer a plecat alături de alte cinci persoane într-o expediţie în munţii din Colorado. Două luni mai târziu, bărbatul s-a întors, însă singur. Când a fost întrebat despre ce s-a întâmplat, el a declarat că i-a omorât pe ceilalţi în autoapărare şi apoi a fost obligat să le mănânce rămăşiţele pentru a supravieţui. Cu toate acestea, povestea lui nu a rezistat în faţa judecătorilor şi a fost condamnat la 40 de ani de închisoare. În mod incredibil, ulterior el a fost eliberat condiţionat din lipsă de probe.

Albert Fish

Albert Fish a fost un bărbat sadic, care suferea de deziluzii, putând fi considerat o adevărată bestie umană. În afară de asta, el a fost declarat un criminal în serie, un canibal şi un pedofil. Bărbatul a răpit, a omorât şi a mâncat o fetiţă de 10 ani din Manhattan. Şase ani mai târziu, el a trimis o scrisoare familiei copilei în care a povestit cu lux de amănunte modul în care a omorât-o şi plăcerea pe care a simţit-o când a recurs la acest gest morbid. Cu toate acestea, autorităţile au dat de urma scrisorii şi bărbatul a fost arestat şi condamnat. În data de 16 ianuarie 1936 a fost executat într-o închisoare din New York.

Issei Sagawa

În data de 11 iunie 1981, Issei Sagawa, un student japonez venit la studii în Franţa, a cunoscut, împuşcat şi apoi mâncat o colegă de facultate care îşi lua diploma în literatură engleză la Paris. Bărbatul s-a înfruptat din ea apoi pentru două zile. Într-un final, el a fost arestat de autorităţile franceze, însă a fost considerat nepotrivit pentru un proces deoarece a fost considerat nebun şi deportat. Ulterior, din cauza unor greşeli în acte, bărbatul a plecat de bună voie dintr-o instituţie specializată după ce a stat acolo doar un an. În prezent el este un om liber în Japonia.

Jeffrey Dahmer

Dahmer a fost un criminal în serie din America, fiind de asemenea un necrofil şi un canibal. Bărbatul din Milwaukee, Wisconsin, atrăgea bărbaţi tineri în apartamentul său unde îi omora şi îi dezmembra, după ce îi seda cu alcool şi droguri. După ce scăpa de victime în diferite moduri, el le consuma sau experimenta cu rămăşiţele acestora. Imediat după arestare, au fost găsite numeroase părţi umane în frigidere sau butoaie.

Până la data procesului, el a fost acuzat şi condamnat că a ucis 15 persoane, primind mai multe pedepse pe viaţă. În data de 28 noiembrie 1994 Dahmer a fost bătut până la moarte într-o închisoare din Milwaukee.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella