Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

BREAKING NEWS: Ionuţ Ionescu a fost ARESTAT preventiv pentru 30 de zile

Directorul comercial al societăţii Apavil, Ionuţ Ionescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată în această după-amiază de vineri, 9 ianuarie 2015, de magistraţii Tribunalului Dolj. „În baza art. 226 Cpp, art. 223 alin. 2 C.p.p rap. la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e C.p.p, admite propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Înalta curte de Casaţie şi Justiţie - DNA – Serviciul Teritorial Craiova privind pe inculpatul Ionescu Ion. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Ionescu Ion, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 09.01.2015,până la data de 07.02.2015, inclusiv. În baza art. 230 C.proc.pen. Dispune emiterea, de îndată, a mandatului de arestare preventivă. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare Pronunţată în şedinţa din Camera de Consiliu din 09.01.2015, ora 16.30" – se arată în decizia magistraţilor doljeni.

Reamintim că Ionuţ Ionescu a fost prins în flagrant joi, 8 ianuarie 2015, în timp ce lua mită 1000 de dolari şi 20.000 de lei de la un om de afaceri din Craiova.

Citiţi şi: BREAKING NEWS: Ionuţ Ionescu de la Apavil, arestat pentru luare de mită

Citiţi şi: ULTIMA ORĂ: FLAGRANTUL lui Ionuț Ionescu a avut loc în fața restaurantului Crystal Palace

Citiţi şi: EXCLUSIV: VEZI AICI care este numele denunţătorului lui IONUŢ IONESCU de la APAVIL

Citiţi şi: COMUNICAT DNA: Ionuţ Ionescu, acuzat de luare de mită! AR fi trebuit să primească 10.000 USD

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella