PERCHEZIȚII la Ministerul Agriculturii: Prejudiciu este de 400 milioane euro

08 Ian 2015
Joi, 8 ianuarie a.c. la sediul ministerului Agriculturii au avut loc percheziții ale procurorilor DNA într-un dosar in care prejudiciul este estimat la peste 400 de milioane de euro.

Oamenii legii îi suspectează pe secretarul de stat Nagy Peter Tamas si secretarul general Gaman Virgil de luare de mita si spalare de bani. Pare-se că cei doi au pus la cale un plan de a face rost de mulți bani în plus, încheiind contracte fictive atribuite preferential unor firme agreate la un targ organizat la Romexpo in noiembrie 2014.

În dosar, prejudiciul cauzat statului ridicandu-se la peste 400 de milioane de euro. Procurorii au ridicat mai multe documente, iar cei doi au fost conduși la audieri.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...