DAN VOICULESCU rămâne în pușcărie

06 Ian 2015
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti seara, cererea de anulare a pedepsei primite de Dan Voiculescu in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), așadar omul de afaceri rămâne în spatele gratiilor pentru a-și ispăși pedeapsa.

Completul de divergenta care a decis cu privire la solicitarea lui Voiculescu a fost alcatuit din trei judecatori: Dan Lupascu, Isabellle Tocan si Corina Cornelia Daescu.

Reamintim că în decembrie, Lupascu si Tocan nu au putut sa cada de acord asupra unei decizii privind contestatia lui Voiculescu, completul fiind mărit cu încă un judecător în persoana Corinei Cornelia Daescu, care mai judecă și dosarul retrocedarilor al primarului Radu Mazare, aflat pe rol de sase ani.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...