MĂCIUCA: Arestat pentru că a încercat să-şi ucidă fiul

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au început urmărirea penală împotriva unui bărbat din Măciuca, care şi-a înjunghiat fiul. Nefericitul eveniment a avut loc în data de 13 decembrie 2014, în jurul orei 12.15, atunci când, după ce s-au îmbătat, cei doi bărbaţi s-au luat la ceartă. Gheorghe Dumitru – 63 de ani, i-a reproşat fiului său, Victor Dumitru – 27 de ani, că nu aduce bani în casă şi că nu munceşte. De aici s-au încins spiritele, iar, la un moment dat, tatăl şi-a înjunghiat fiul, fără niciun regret, aplicându-i mai multe lovituri de cuţit în zona toracelui şi a membrelor superioare.

Cel care a alertat poliţia a fost chiar victima, care, deşi sângera abundent, a găsit puterea să sune la 112 să ceară ajutor. El a fost transportat la spitalul din Vâlcea, iar ulterior la Craiova, fiindu-i stabilit diagnosticul de plagă penetrantă semitorace stâng, plăgi înjunghiate braţ stâng cu secţiune musculară, plagă tăiată antebraţ stâng, plagă tăiată parte dorsală cot drept.

Acum, după ce procurorii au primit actele de la Medicină Legală, unde s-a constatat că viaţa victimei a fost pusă în pericol, s-a luat decizia arestării preventive a agresorului Gheorghe Dumitru. „Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 05 ianuarie 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului Dumitru Gheorghe sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor asupra unui membru de familie. La data de 06 ianuarie 2015, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile" – susţin procurorii vâlceni.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...