CULMEA luptei anticorupţie: DIICOT, luată la control!

05 Ian 2015
Mai multe dosare care vizează infracţiuni economice sunt verificate cu ocazia unui control demarat la DIICOT chiar luni, 5 ianuarie a.c.

Potrivit unor surse judiciare, printre dosarele verificate sunt şi cele în care sunt implicaţi foştii miniştri ai Economiei Adriean Videanu şi Varujan Vosganian, dar şi omul de afaceri Ovidiu Tender.

De asemenea, inspectorii vor analiza deciziile luate la nivelul conducerii DIICOT, mai ales cele care privesc cazul fostei şefe a DICOT, Alina Bica. Aceasta se află arestată preventiv, în dosarul retrocedărilor de milioane de euro de la ANRP.

Inspecţia Judiciara a transmis, la jumătatea lunii decembrie, către plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) programul de controale pentru anul 2015, cel de la DIICOT fiind unul dintre ele. Direcţia va fi astfel verificată la nivelul managementului.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...