Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

CULMEA luptei anticorupţie: DIICOT, luată la control!

05 Ian 2015
Mai multe dosare care vizează infracţiuni economice sunt verificate cu ocazia unui control demarat la DIICOT chiar luni, 5 ianuarie a.c.

Potrivit unor surse judiciare, printre dosarele verificate sunt şi cele în care sunt implicaţi foştii miniştri ai Economiei Adriean Videanu şi Varujan Vosganian, dar şi omul de afaceri Ovidiu Tender.

De asemenea, inspectorii vor analiza deciziile luate la nivelul conducerii DIICOT, mai ales cele care privesc cazul fostei şefe a DICOT, Alina Bica. Aceasta se află arestată preventiv, în dosarul retrocedărilor de milioane de euro de la ANRP.

Inspecţia Judiciara a transmis, la jumătatea lunii decembrie, către plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) programul de controale pentru anul 2015, cel de la DIICOT fiind unul dintre ele. Direcţia va fi astfel verificată la nivelul managementului.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella