Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


RÂMNICU VÂLCEA: Femeie trimisă în judecată după ce a încercat să mituiască un poliţist

În timpul unei razii a poliţiştilor din Râmnicu Vâlcea de la sfârşitul anului 2014, o femeie a încercat să mituiască un poliţist pentru a-l scăpa pe fiul ei de o amendă. Florina Lite era angajată la firma fiului ei, din Bazarul Poiana, din Râmnicu Vâlcea, iar în momentul în care poliţiştii de la Economic au constatat că sunt nereguli în contabilitatea societăţii, femeia a scos suma de 200 de lei şi a încercat să-i dea banii poliţistului P.G.C., pentru ca acesta să nu scrie procesul-verbal de constatare. Numai că, agentul de poliţie a anunţat imediat tentativa de mituire la D.G.A. - Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea, iar Florina Lite a fost ridicată pentru audieri.

Ulterior, femeia a fost cercetată în stare de libertate, iar în data de 30 decembrie 2014, ea a fost trimisă în judecată pe rolul Tribunalului Vâlcea, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. „Denunțul a fost înaintat spre competentă soluționare Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, iar lucrătorii Serviciului Județean Anticorupție Vâlcea au desfășurat activități procedurale în continuare, conform ordonanțelor de delegare emise de procuror. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 05.12.2014 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Vâlcea, au desfășurat o acțiune pe raza mun. Rm. Vâlcea de verificare a respectării dispozițiilor legale privind comercializarea produselor specifice sărbătorilor de iarnă, iar cu această ocazie au fost efectuate verificări și la societatea comercială administrată de fiul inculpatei Florina Lite, cu punct de lucru în zona Pieței Centrale" – se arată într-un comunicat al DGA - Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella