Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

DOSARUL PRIVATIZĂRILOR STRATEGICE la final: Se așteaptă sentința!

04 Ian 2015
Luni, 5 ianuarie a.c. se așteaptă sentința în dosarul privatizarilor strategice in care sunt acuzati fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy. Aceasta a fost amânată de Inalta Curte de Casatie si Justitiei în data de 19 decembrie.

În ședința din data de 17 decembrie a.c. procurorii au cerut pedepse maxime pentru fiecare inculpate, fără a indivizualiza pedepsele. Apărătorii au sustinut pledoariile finale care au continuat si pe 19 decembrie, urmate de ultimul cuvant al inculpatilor care si-au sustinut nevinovatia.

În data de 15 octombrie, ÎCCJ a decis ca fostii ministri Codrut Seres si Zsolt Nagy, precum si Mihai Radu Donciu si Mihai Dorinel Mucea sa fie judecati sub control judiciar in dosarul privatizarilor strategice.

In decembrie 2013, fostul ministru al Economiei Codrut Seres a fost condamnat de Inalta Curte la sase ani inchisoare cu executare in dosarul privatizarilor strategice, iar fostul ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei Zsolt Nagy, la cinci ani de detentie.

Seres a primit cinci ani de inchisoare pentru aderare la un grup infractional si sase ani inchisoare pentru tradare prin transmitere de secrete, urmand ca el sa execute pedeapsa cea mai grea, de sase ani.

Zsolt Nagy a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru aderare la un grup infractional.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella