VESTE BUNĂ PENTRU CADRELE DIDACTICE: Vor beneficia de spor de stabilitate

03 Ian 2015
Cadrele didactice cu o vechime efectivă neîntreruptă în învăţământ, vor beneficia de un spor de stabilitate. Astfel, personalul didactic care îşi desfăşoară activitatea în învăţământ de cel puţin 10 ani, pot beneficia de sporul de stabilitate.

Vechimea efectivă nu este considerată întreruptă în cazul cadrelor didactice aflate în concediu fără plată, concediu pentru creşterea copilului de până la 2/3 ani, ori în stagiu militar.

Sporul de stabilitate se calculează astfel: prin aplicarea procentului de 15% la salariul de bază, care devine bază de calcul pentru celelalte sporuri şi drepturi salariale.

Sporul de stabilitate pentru personalul didactic este reglementat de Art. 3 din Legea nr.63/2011 privind încadrarea şi salarizarea personalului didactic şi didactic auxiliar în învăţământ.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...