Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Daniel Constantin, cercetat de DNA

02 Ian 2015
Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, este cercetat de DNA, fiind acuzat de infracțiunea de favorizare a infractorului. Cercetarea sa vine ca urmare a faptului că fostul director al Directiei Privatizare - Concesionare a ADS, Nicolae Savulescu, condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA) a depus o plângere împotriva lui.

În aceasta plangere, fostul director din ADS a acuzat faptul ca actualul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, impreuna cu alti functionari, a refuzat sa puna la dispozitia acuzatilor din dosarul ICA (Dosarul Telepatia) actele prin care Ministerul Agriculturii, prin adresa 190721/14.10.2008 si actele subsecvente, sub semnatura fostului ministru Dacian Ciolos, s-a constituit la cererea DNA, in mod nejustificat, parte civila in dosarul ICA, pentru suma de 60,6 milioane euro.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella