Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


DOSAR de ŞANTAJ pe numele lui TRAIAN BĂSESCU

30 Dec 2014
După ce şi-a încheiat cel de-al doilea mandat de preşedinte, Traian Băsescu nu mai beneficiază de imunitate, drept pentru care, în data de 22 decembrie a.c., procurorii au deschis pe numele lui un dosar penal. Este vorba despre cel în care Traian Băsescu este acuzat de şantaj de senatorul PSD, Gabriela Firea. Fosta vedetă de televiziune a depus în luna aprilie, la Parchetul General, o plângere pe numele lui Traina Băsescu, în care îl acuza de ameninţare şi şantaj.

Scandalul Băsescu - Firea îşi are originile la începutul campaniei pentru alegerile prezidenţiale, când preşedintele, referindu-se la senatorul PSD, a spus că şi acum poate spune că aceasta este "o bună jurnalistă, dar este catastrofală ca jurist". "Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a spus şeful statului. Traian Băsescu a catalogat-o pe Firea drept „o şantajistă de profesie". "Nu e un atac la o femeie, e un atac la o şantajistă care pretinde să fie respectată ca senator al României, după ce a făcut bine şcoala turnătorului Felix", a mai spus Băsescu.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella