Relu Fenechiu rămâne fără VILE: proprietățile sale vor fi scoase la vânzare

26 Dec 2014
Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, condamnat definitiv la 5 ani de detenţie în dosarul Tranbsformatorul, a primit o veste foarte proastă în ceea ce priveşte starea lui materială. El va fi executat silit pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Transformatorul.

Două case ale fostului ministru vor fi scoase la licitaţie de statul român, la fel ca alte două imobile ale fratelui său, Lucian Fenechiu. Cei doi sunt încarceraţi la Penitenciarul de maximă siguranţă Iaşi, după ce au fost condamnaţi în Dosarul Transformatorul.

Prejudiciul creat statului în dosarul Transformatorul de cei doi fraţi Fenechiu se ridică la peste 5,6 milioane lei, sumă care va fi recuperată din proprietăţile celor doi. Ei au contestat în instanţă încuviinţarea executării silite, dar au pierdut, astfel că acum vor rămâne fără vile.

Familia fostului lider liberal Relu Fenechiu ar putea fi aruncată în stradă dacă nu plăteşte datoria de peste 1 milion de euro, datorie ce vine în urma recuperării prejudiciului rezultat în urma procesului prin care Fenechiu a ajuns în închisoare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...