Codul Penal, tradus în engleză

24 Dec 2014
În cadrul proiectului "Continuarea măsurilor pentru realizarea de progrese privind atingerea obiectivelor de referință stabilite prin Mecanismul de Cooperare şi Verificare", finanțat de către Guvernul Olandez, au fost traduse în limba engleză Noul cod penal și Noul cod de procedură penală, această activitate fiind susținută financiar și de către Ambasada Statelor Unite ale Americii la București.
Având în vedere importanța acestor lucrări, care se adresează în special partenerilor externi ai Ministerului Justiției, interesați de cunoașterea sistemului penal din România, precum și pentru înțelegerea unor instituții-cheie din domeniul dreptului penal, specialiștii interesați pot consulta versiunile traduse pe site-ul www.just.ro, pe prima pagină, la secțiunea "Noile Coduri" - "Noile coduri penale în engleză".
Proiectul, al cărui scop a constat în consolidarea capacității autorităților române de a implementa măsurile adoptate în vederea îndeplinirii obiectivelor de referință prevăzute în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV), a fost structurat pe două componente, corespunzătoare a două obiective de referință ale MCV, respectiv consolidarea capacității sistemului judiciar în a aplica noile coduri și acordarea de sprijin în vederea monitorizării Strategiei Naționale Anticorupție (SNA).
Noul cod penal în engleză, dar și cel de procedură penală tradus în limba engleză le puteți salva de pe siteul just.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...