Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Politicienii arestaţi vor să fie liberi de sărbători

22 Dec 2014
Se apropie sărbătorile de iarnă, iar politicienii şi oamenii de afaceri arestaţi vor să şi le petreacă în sânul familie. În acest sens, ei au contestat mandatele de arestare emise pe numele lor, printre aceştia numârndu-se Viorel Hrebenciuc şi fiul său, dar şi oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Dan Besciu, patronul Euroconstruct..

Viorel și Andrei Hrebenciuc sunt cercetați în arest preventiv de procurorii DNA Brașov pentru o retrocedare a unei păduri din județul Bacău ce s-ar fi făcut în condiții ilegale. Prejudiciul în acest dosar se ridică la aproximativ 300 de milioane de euro. În același caz mai sunt arestați preventiv senatorul Ioan Adam și omul de afaceri Gheorghe Paltin Sturdza.

Şi omul de afaceri Dorin Cocoș încearcă să obțină cercetarea în libertate. El este arestat încă din luna octombrie în Dosarul Microsoft. Săptămâna trecută i-a fost prelungit și lui mandatul de arest preventiv pentru încă 30 de zile.

Dan Besciu va ajunge și el în fața Instanței supreme, el fiind în prezent în arest la domiciliu și cere o măsură preventivă mai blândă în timp ce procurorii vor ca el să fie arestat preventiv.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella