Politicienii arestaţi vor să fie liberi de sărbători

22 Dec 2014
Se apropie sărbătorile de iarnă, iar politicienii şi oamenii de afaceri arestaţi vor să şi le petreacă în sânul familie. În acest sens, ei au contestat mandatele de arestare emise pe numele lor, printre aceştia numârndu-se Viorel Hrebenciuc şi fiul său, dar şi oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Dan Besciu, patronul Euroconstruct..

Viorel și Andrei Hrebenciuc sunt cercetați în arest preventiv de procurorii DNA Brașov pentru o retrocedare a unei păduri din județul Bacău ce s-ar fi făcut în condiții ilegale. Prejudiciul în acest dosar se ridică la aproximativ 300 de milioane de euro. În același caz mai sunt arestați preventiv senatorul Ioan Adam și omul de afaceri Gheorghe Paltin Sturdza.

Şi omul de afaceri Dorin Cocoș încearcă să obțină cercetarea în libertate. El este arestat încă din luna octombrie în Dosarul Microsoft. Săptămâna trecută i-a fost prelungit și lui mandatul de arest preventiv pentru încă 30 de zile.

Dan Besciu va ajunge și el în fața Instanței supreme, el fiind în prezent în arest la domiciliu și cere o măsură preventivă mai blândă în timp ce procurorii vor ca el să fie arestat preventiv.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...