Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Contrabandişti din PIETRARI, vizitaţi de MASCAŢI

La primele ore ale dimineţii de joi, 18 decembrie 2014, în localitatea Pietrari au avut loc nu mai puţin de 7 percheziţii domiciliare. Vizaţi au fost cinci contrabandişti, dar oamenii legii aveau suspiciuni şi în privinţa a două societăţi comerciale.
Ei bine, ei nu s-au înşelat pentru că, în urma percheziţiilor, au fost identificate şi confiscate bunuri de contrabandă în valoare de 163.000 lei. este vorba despre 25. 540 ţigarete de diverse mărci, aproximativ 500 de grame de bijuterii aur, sume de bani în lei şi valută, 250 de parfumuri de diverse mărci, 82 de pachete de cafea, 50 de produse de cosmetică, peste 4.500 articole vestimentare (trening, bluze, pulover, lenjerie, pantaloni etc.) şi băuturi alcoolice diverse sortimente. „Persoanele bănuite de comiterea faptei de contrabandă au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri. Cercetările sunt continuate pentru comiterea faptei de contrabandă în formă continuată" – se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella