CRIMĂ la Olanu

O femeie de 67 de ani, din localitatea vâlceană Olanu, a fost omorâtă în bătaie de soţul ei. Tragicul eveniment a avut loc duminică, 14 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, Floarea C. fiind lovită cu bestialitate de soţul ei care era într-o avansată stare de ebrietate. Femeia a primit lovituri cu pumnii şi picioarele în abdomen, în spate şi în cap, până când nu s-a mai putut mişca de jos.
Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii criminalişti şi procurorii au găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge şi fără suflare, corpul ei neînsufleţit fiind transportat la morgă pentru a i se face autopsie. În locuinţa celor doi, unde a avut loc omorul, a fost găsit şi criminalul Alexandru C., beat criţă şi pun chiar pe glume, el cerându-le oamenilor legii să-i dea „o ţuică" că-i era sete.
„Nu am avut cu cine să stăm de vorbă până la ora 17.00, suspectul fiind într-o stare avansată de ebrietate. La faţa locului am găsit-o pe soţia sa decedată. M-a surprins acest omor din cauza sălbăticiei bărbatului, care şi-a bătut soţia mai rău decât ca pe un animal. Acum se continuă cercetările, iar în baza probatoriului administrat în cauză, faţă de Alexandru C. s-a dispus măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă" – ne-a declarat inspectorul şef adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.
În urma autopsierii cadavrului, s-a stabilit ca moartea victimei a fost violenta şi s-a datorat hemoragiei interne consecutive ruperii mai multor organe interne, existând între agresiune şi deces legătură directă de cauzalitate.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...