Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


CRIMĂ la Olanu

O femeie de 67 de ani, din localitatea vâlceană Olanu, a fost omorâtă în bătaie de soţul ei. Tragicul eveniment a avut loc duminică, 14 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, Floarea C. fiind lovită cu bestialitate de soţul ei care era într-o avansată stare de ebrietate. Femeia a primit lovituri cu pumnii şi picioarele în abdomen, în spate şi în cap, până când nu s-a mai putut mişca de jos.
Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii criminalişti şi procurorii au găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge şi fără suflare, corpul ei neînsufleţit fiind transportat la morgă pentru a i se face autopsie. În locuinţa celor doi, unde a avut loc omorul, a fost găsit şi criminalul Alexandru C., beat criţă şi pun chiar pe glume, el cerându-le oamenilor legii să-i dea „o ţuică" că-i era sete.
„Nu am avut cu cine să stăm de vorbă până la ora 17.00, suspectul fiind într-o stare avansată de ebrietate. La faţa locului am găsit-o pe soţia sa decedată. M-a surprins acest omor din cauza sălbăticiei bărbatului, care şi-a bătut soţia mai rău decât ca pe un animal. Acum se continuă cercetările, iar în baza probatoriului administrat în cauză, faţă de Alexandru C. s-a dispus măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă" – ne-a declarat inspectorul şef adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.
În urma autopsierii cadavrului, s-a stabilit ca moartea victimei a fost violenta şi s-a datorat hemoragiei interne consecutive ruperii mai multor organe interne, existând între agresiune şi deces legătură directă de cauzalitate.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella