Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Radu Stroe, audiat la Parchetul Militar

12 Dec 2014
Radu Stroe, fost ministru de Interne, a fost chemat vineri, 12 decembrie a.c., la audieri, acesta trebuind să dea explicaţii în cazul accidentului aviatic din munţii Apuseni, în urma căruia au murit studenta Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan..

Ramona Manescu, fost ministru al Transporturilor, si Radu Stroe, fost ministru al Internelor, au fost citati, saptamana trecuta, sa se prezinte in 9 decembrie la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru a fi audiati in legatura cu producerea accidentului din muntii Apuseni, in urma caruia pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion au murit.

Cei doi fosti ministri au anuntat procurorii ca, din motive obiective, nu s-au putut prezenta marti, astfel ca audierea acestora a fost amanata pentru o data ulterioara.

Si seful STS, Marcel Opris, va fi chemat la Parchetul General pentru a da declaratii in acelasi dosar, au mai spus sursele citate, fara a precizat data la care acesta va fi audiat.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella