Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

„Ucigaşul cu BMW”, Andrei Andronie a fost condamnat la şapte ani de închisoare

Andrei Andronie, fiul bancherului Jean Andronie, care a ucis două persoane într-un accident rutier petrecut în 2011, a fost condamnat vineri la șapte ani de închisoare de către Curtea de Apel Bucureşti. Potrivit decizie de vineri, Andronie a mai fost obligat, pe latura civilă, şi la plata unor despăgubiri de 125 mii euro către familiile victimelor. Andrei Andronie, la puţin timp după aflarea deciziei, s-a predat la Secţia 2 de poliţie din capitală.

Accidentul provocat de Andrei Andronie a avut loc în noiembrie 2011, pe Calea Floreasca din Capitală. Tânărul, aflat la volanul unei maşini de teren, a fost somat de poliţişti să oprească, deoarece conducea cu viteză mare. A ignorat semnalele oamenilor legii pentru că era băut. Poliţiştii l-au urmărit, iar cursa s-a încheiat tragic. Tânărul a lovit un taxi staţionat, iar şoferul şi clienta acestuia, o tânără de 22 de ani, şi-au pierdut viaţa.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella