Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Nicuşor Constantinescu a părăsit Spitalul Penitenciar Rahova

05 Dec 2014
Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a părăsit, vineri seara, Spitalul Penitenciar Rahova, după ce instanţa a decis să îl elibereze din arestul preventiv, înlocuind măsură cu eliberare sub control judiciar. Decizia magistraţilor de la Curtea de Apel Constanta este definitiva si executorie.

La poarta penitenciarului, acesta şi-a susţinut în continuare nevinovăţia, spunând că DNA nu are probe împotriva lui. "Sunt nevinovat, dovada ca am fost eliberat pentru lipsa de probe, nu este nicio proba impotriva mea", a spus baronul de Constanţa.

Nicuşor Constantinescu nu a ocolit nici subiectul bolii sale, adăugând că a întrerupt radioterapia pe care o făcea în SUA pentru a-şi rezolva problemele juridice din România.

"In tara se spunea ca am fugit in Costa Rica, in Zimbabwe... orice om trebuie sa reziste la ce-i da Dumnezeu si viata. (...) Deocamdata am interdictia de a parasi Romania, dar, cu aprobarea instantei, pot sa plec, pentru ca numai afara pot face radioterapie cu echipamente ultraperformante", a spus acesta.

La final, Constantinescu a părut împăciuitor cerând autorităţilor să înceteze cu arestările.

"Hai sa incetam cu arestarile astea, ne arestam unii pe altii preventiv si constatam ca nu-i condamnat nimeni, din pacate. Vreau sa-mi vad familia, ce petrecere sa fac? La multi ani tuturor de Sf.Nicolae", a încheiat Nicuşor Constantinescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella