Nicuşor Constantinescu a părăsit Spitalul Penitenciar Rahova

05 Dec 2014
Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a părăsit, vineri seara, Spitalul Penitenciar Rahova, după ce instanţa a decis să îl elibereze din arestul preventiv, înlocuind măsură cu eliberare sub control judiciar. Decizia magistraţilor de la Curtea de Apel Constanta este definitiva si executorie.

La poarta penitenciarului, acesta şi-a susţinut în continuare nevinovăţia, spunând că DNA nu are probe împotriva lui. "Sunt nevinovat, dovada ca am fost eliberat pentru lipsa de probe, nu este nicio proba impotriva mea", a spus baronul de Constanţa.

Nicuşor Constantinescu nu a ocolit nici subiectul bolii sale, adăugând că a întrerupt radioterapia pe care o făcea în SUA pentru a-şi rezolva problemele juridice din România.

"In tara se spunea ca am fugit in Costa Rica, in Zimbabwe... orice om trebuie sa reziste la ce-i da Dumnezeu si viata. (...) Deocamdata am interdictia de a parasi Romania, dar, cu aprobarea instantei, pot sa plec, pentru ca numai afara pot face radioterapie cu echipamente ultraperformante", a spus acesta.

La final, Constantinescu a părut împăciuitor cerând autorităţilor să înceteze cu arestările.

"Hai sa incetam cu arestarile astea, ne arestam unii pe altii preventiv si constatam ca nu-i condamnat nimeni, din pacate. Vreau sa-mi vad familia, ce petrecere sa fac? La multi ani tuturor de Sf.Nicolae", a încheiat Nicuşor Constantinescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...