Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Inspecţia Judiciară verifică dacă declaraţiile Mariei Grapini în PE despre procesul lui Dan Voiculescu atacă statul de drept din România

30 Noi 2014
Inspecţia Judiciară a fost sesizată, la cererea Consiliului Superior al Magistraturii, să verifice dacă declarația europarlamentarului Maria Grapini, care a afirmat în plenul PE că procesul lui Dan Voiculescu a fost politic, aduce atingere independenței și imparțialității magistraților implicați în soluționarea dosarului ICA.

Prin afirmaţiile în Parlamentul European, Maria Grapini urmărea „...să tragă un semnal de alarmă privind suspiciunile ... cu privire la existenţa procesului politic şi cu privire la punerea în pericol a libertăţii presei...", indicând aspecte procedurale din dosarul denumit I.C.A., soluţionat de către Curtea de Apel Bucureşti, conducerea Consiliului Superior al Magistraturii.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella