VIDEO: Inundaţii de proporţii în Maroc

După ce timp de cinci zile a plouat fără întrerupere în Maroc, albiile râurilor secate s-au transformat în adevărate torente. Zeci de case au fost măturate şi cel puţin 32 de oameni au fost ucişi de torentele înfuriate.

Regele Mohammed al VI-lea al Marocului a solicitat guvernului susţinere pentru operaţiunile de salvare. „Ca urmare a inundaţiilor din anumite regiuni ale regatului, în special din Guelmim, care au cauzat moartea sau dispariţia oamenilor, dar şi importante pagube materiale, Maiestatea Sa Regele Mohammed al VI-lea a dat instrucţiuni autorităţilor competente să ia toate măsurile de urgenţă ce se impun pentru a extinde ajutorul şi susţinerea victimelor", se arată în comunicatul Casei Regale marocane.

Mai jos vă prezentăm un video înregistrat, se pare, în cartierul Tantan, din sudul oraşului Guelmin, unde un val de noroi mătură oraşul.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...