VIDEO: Inundaţii de proporţii în Maroc

După ce timp de cinci zile a plouat fără întrerupere în Maroc, albiile râurilor secate s-au transformat în adevărate torente. Zeci de case au fost măturate şi cel puţin 32 de oameni au fost ucişi de torentele înfuriate.

Regele Mohammed al VI-lea al Marocului a solicitat guvernului susţinere pentru operaţiunile de salvare. „Ca urmare a inundaţiilor din anumite regiuni ale regatului, în special din Guelmim, care au cauzat moartea sau dispariţia oamenilor, dar şi importante pagube materiale, Maiestatea Sa Regele Mohammed al VI-lea a dat instrucţiuni autorităţilor competente să ia toate măsurile de urgenţă ce se impun pentru a extinde ajutorul şi susţinerea victimelor", se arată în comunicatul Casei Regale marocane.

Mai jos vă prezentăm un video înregistrat, se pare, în cartierul Tantan, din sudul oraşului Guelmin, unde un val de noroi mătură oraşul.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...