Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Inundaţii de proporţii în Maroc

După ce timp de cinci zile a plouat fără întrerupere în Maroc, albiile râurilor secate s-au transformat în adevărate torente. Zeci de case au fost măturate şi cel puţin 32 de oameni au fost ucişi de torentele înfuriate.

Regele Mohammed al VI-lea al Marocului a solicitat guvernului susţinere pentru operaţiunile de salvare. „Ca urmare a inundaţiilor din anumite regiuni ale regatului, în special din Guelmim, care au cauzat moartea sau dispariţia oamenilor, dar şi importante pagube materiale, Maiestatea Sa Regele Mohammed al VI-lea a dat instrucţiuni autorităţilor competente să ia toate măsurile de urgenţă ce se impun pentru a extinde ajutorul şi susţinerea victimelor", se arată în comunicatul Casei Regale marocane.

Mai jos vă prezentăm un video înregistrat, se pare, în cartierul Tantan, din sudul oraşului Guelmin, unde un val de noroi mătură oraşul.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella