VIDEO: Inundaţii de proporţii în Maroc

După ce timp de cinci zile a plouat fără întrerupere în Maroc, albiile râurilor secate s-au transformat în adevărate torente. Zeci de case au fost măturate şi cel puţin 32 de oameni au fost ucişi de torentele înfuriate.

Regele Mohammed al VI-lea al Marocului a solicitat guvernului susţinere pentru operaţiunile de salvare. „Ca urmare a inundaţiilor din anumite regiuni ale regatului, în special din Guelmim, care au cauzat moartea sau dispariţia oamenilor, dar şi importante pagube materiale, Maiestatea Sa Regele Mohammed al VI-lea a dat instrucţiuni autorităţilor competente să ia toate măsurile de urgenţă ce se impun pentru a extinde ajutorul şi susţinerea victimelor", se arată în comunicatul Casei Regale marocane.

Mai jos vă prezentăm un video înregistrat, se pare, în cartierul Tantan, din sudul oraşului Guelmin, unde un val de noroi mătură oraşul.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...