Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


BREAKING NEWS: 14 ianuarie 2015, un nou termen pentru preşedintele ales Iohannis

25 Noi 2014
Recursul formulat de Agenția Națională de Integritate (ANI) față de decizia de achitare a președintelui ales Klaus Iohannis în dosarul de incompatibilitate a fost amânat de magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi justiţie pentru data de 14 ianuarie 2015.
Klaus Iohannis, primar al Sibiului în 2013, a fost acuzat de ANI de incompatibilitate deoarece a reprezentat oraşul în Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii Apă Canal şi Administraţiei Pieţelor.
În acelaşi an, Iohannis a câştigat procesul cu ANI la Curtea de Apel Alba Iulia, ANI atacând decizia cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Primul termen în acest dosar a fost stabilit pentru 18 noiembrie a.c. la doar două zile după turul II al alegerilor prezidenţiale pe care IOhannis le-a câştigat. Următorul termen a fost pentru data de 25 noiembrie, însă şi de această dată magistraţii de la Înalta Curte au amânat cauza pentru 14 ianuarie 2015.
Conform specialiştilor jurişti, dosarul poate fi soluţionat în trei feluri:
• Completul îl poate anula sau respinge, printr-o decizie care nu este supusă niciunei căi de atac.
• A doua variantă este cea în care membrii completului sunt de acord că recursul e admisibil şi se pronunţă asupra fondului printr-o decizie definitivă.
• A treia posibilitate este ca membrii completului să pronunţe o încheiere de admitere în principiu şi să fixeze termen de judecată pe fond.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella