BREAKING NEWS: Victor Ponta s-a întors din Dubai cu o cursă de linie

Vacanţa de lux a premierului Victor Ponta în Dubai a luat sfârşit, acesta întorcându-se în ţară luni în jurul orelor 13.00 cu o cursă de linie Fly Dubai.

Deşi la început Ponta a spus că va petrece câteva zile alături de familia sa, care suferă mult după pierderea alegerilor prezidenţiale, se pare că Ponta a preferat o escapadă în Dubai, alături de prietenul şi susţinătorul său, Sebastian Ghiţă.

Timp de câteva zile, Ponta a petrecut regeşte în Dubai, a frecventat câteva cluburi exclusiviste, dar nu a ratat nici cursa de Formula 1, care a avut loc duminică, la Abu Dhabi.

"Premierul a urmărit ultima cursa a sezonului 2014 din Formula 1, care a avut loc, duminică, la Abu Dhabi. Victor Ponta s-a fotografiat cu o româncă măritată cu un arab, dar şi cu o altă fată din România care lucrează la un restaurant, la care premierul a luat masa. Primul ministru al României se afla în concediu, lucru anunţat cu mult timp înainte de alegerile prezidenţiale", a anunţat RTV.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...