Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Un băiat în vârstă de 12 ani a fost omorât de poliţişti din cauza unui pistol de jucărie

Un băieţel în vârstă de 12 ani, care se juca cu un pistol cu bile într-un loc de joacă din Cleveland – Ohio (SUA), a fost ucis de poliţişti. Poliţiştii au fost chemaţi sâmbătă după amiază la locul de joacă şi au fost anunţaţi că o persoană înarmată ameninţă trecătorii cu un pistol.

Cei doi poliţişti care au venit în urma sesizării, i-au cerut băiatului să ridice mâinile în aer, dar acesta a dus mâinile spre şold, unde avea pistolul de jucărie. Confundând pistolul cu unul real, poliţiştii au deschis focul şi au împuşcat băiatul în piept, acesta decedând a doua zi. Numele băieţelului nu a fost dat încă publicităţii.

Abia după ce au tras focurile de armă, poliţiştii şi-au dat seama că „arma aflată în posesia suspectului în vârsta de 12 ani era un pistol de tip airsoft (cu bile) care seamănă cu un pistol semiautomat, cu siguranţa trasă", a afirmat poliţia.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella