VIDEO: Un băiat în vârstă de 12 ani a fost omorât de poliţişti din cauza unui pistol de jucărie

Un băieţel în vârstă de 12 ani, care se juca cu un pistol cu bile într-un loc de joacă din Cleveland – Ohio (SUA), a fost ucis de poliţişti. Poliţiştii au fost chemaţi sâmbătă după amiază la locul de joacă şi au fost anunţaţi că o persoană înarmată ameninţă trecătorii cu un pistol.

Cei doi poliţişti care au venit în urma sesizării, i-au cerut băiatului să ridice mâinile în aer, dar acesta a dus mâinile spre şold, unde avea pistolul de jucărie. Confundând pistolul cu unul real, poliţiştii au deschis focul şi au împuşcat băiatul în piept, acesta decedând a doua zi. Numele băieţelului nu a fost dat încă publicităţii.

Abia după ce au tras focurile de armă, poliţiştii şi-au dat seama că „arma aflată în posesia suspectului în vârsta de 12 ani era un pistol de tip airsoft (cu bile) care seamănă cu un pistol semiautomat, cu siguranţa trasă", a afirmat poliţia.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...