VIDEO: Un băiat în vârstă de 12 ani a fost omorât de poliţişti din cauza unui pistol de jucărie

Un băieţel în vârstă de 12 ani, care se juca cu un pistol cu bile într-un loc de joacă din Cleveland – Ohio (SUA), a fost ucis de poliţişti. Poliţiştii au fost chemaţi sâmbătă după amiază la locul de joacă şi au fost anunţaţi că o persoană înarmată ameninţă trecătorii cu un pistol.

Cei doi poliţişti care au venit în urma sesizării, i-au cerut băiatului să ridice mâinile în aer, dar acesta a dus mâinile spre şold, unde avea pistolul de jucărie. Confundând pistolul cu unul real, poliţiştii au deschis focul şi au împuşcat băiatul în piept, acesta decedând a doua zi. Numele băieţelului nu a fost dat încă publicităţii.

Abia după ce au tras focurile de armă, poliţiştii şi-au dat seama că „arma aflată în posesia suspectului în vârsta de 12 ani era un pistol de tip airsoft (cu bile) care seamănă cu un pistol semiautomat, cu siguranţa trasă", a afirmat poliţia.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...