Procesul românului condamnat la moarte în Malaezia a fost amânat până în februarie 2015

Au trecut doi ani şi jumătate de când un tânăr dintr-o comună prahoveană se află după gratii, în Malaezia. Ionuţ Alexandru Gologan a fost acuzat de trafic de droguri şi a fost condamnat la moarte.

Sătul să mai îndure traiul din ţară, tânărul a decis să plece în Germania pentru a munci. Aici a fost racolat de o reţea de traficanţi de droguri. Ionuţ Alexandru Gologan a fost prins în aeroportul din Kuala Lumpur, în timp ce încerca să transporte 1,5 kg de metamfetamină.

Dumitru Gologan, tatăl tânărului, se roagă zi şi noapte ca să apuce să îl mai vadă măcar odată. O rază de speranţă s-a arătat când Ionuţ Alexandru i-a trimis un mesaj tatălui şi l-a anunţat că avocatul care îl reprezintă a reuşit să obţină un nou termen de judecată, anul viitor, în februarie.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...