Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: INCREDIBIL! Un apartament complet echipat în suprafaţă de 8 m.p.

Într-o frumoasă clădire din capitala Franţei, etajul şapte, la capătul unui coridor lung şi îngust se află o cameră cel puţin inedită. Este vorba de o cameră de 8 m.p. şi care este dovada că imaginaţia este chiar singura limită pe care o avem.

Camera a fost transformată într-un apartament funcţional şi în care este uşor să trăieşti. În spatele unui perete multifuncţional se află o scară cu spaţii de depozitare încorporate, iar deasupra acestora, un pat de o singură persoană, confortabil şi care beneficiază de iluminare separată de cea din cameră. Urmează un compartiment care joacă rol de dulap cu tot cu o bară pentru umeraşe. Alături se află un alt compartiment care are o masă cu două scaune care se extrage şi ea din perete şi poate fi folosită pentru a lua masa sau pentru a lucra. Scaunele sunt suspendate de partea inferioară a mesei pentru a nu ocupa spaţiu.

Deasupra mesei se află un compartiment pentru depozitarea lucrurilor care sunt necesare zi de zi. Alături se află o mini bibliotecă mascată şi ea în perete, iar sub aceasta se află un boiler pentru apă caldă.

În capăt se află un frigider, un cuptor cu microunde încorporat şi o plită detaşabilă. Un raft mobil acoperă chiuveta. Baia complet echipată este ascunsă în spatele unei uşi aflate în continuarea spaţiilor de depozitare.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella