Tinere din Vâlcea, racolate de reţeaua ANACONDA din Sibiu

18 Noi 2014
După 7 ani, liderii celebrei rețele ANACONDA din Sibiu, care a traficat zeci de tinere în Spania au primit pedepse cu închisoarea cuprinse între 3 și 5 ani. Traficanţii au fost trimişi în judecată pentru aderare la grup infracțional organizat, trafic de persoane și proxenetism, multe tranzacții fiind făcute în barul de streptease Anaconda.

Condamnaţi definitiv după decizia Tribunalului Bucureşti, cei 5 sibieni au fost reţinuţi şi conduşi în arestul IPJ Sibiu.

Liderul grupului, Ioan Turcu, a fost condamnat la 5 ani de detenţie, fiind găsit vinovat de lipsire de libertate şi proxenetism. Ceilalţi inculpaţi din dosar au fost condamnaţi la câte 3 sau patru ani pentru proxenetism.

Anchetatorii şi mai apoi magistraţii au stabilit că rețeaua "Anaconda" racola zeci de tinere din Sibiu, Alba si Vâlcea, care proveneau din medii sarace si pe care, sub promisiunea unui loc de munca bine platit în strainatate, ca ospatar, barman sau dama de companie. Faptele s-au petrecut în perioada 2002 – 2005. Când ajungeau în Spania, tinerele erau constrânse să se prostitueze în cluburi de noapte. Banii de pe urma prostituţiei ajungeau în buzunarele proxeneţilor.
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...