MANIFEST VIRAL PE NET: Generaţia Facebook lansează avertismente către clasa politică din România

Generaţia Facebook, cea care a putut face posibilă schimbarea în România, a devenit deja un curent puternic. Jurnalistul Moise Guran a primit un mail, semnat de mai mulţi reprezentanţi aia Generaţiei Facebook, care se doreşte a fi un manifest adresat întregii clase politice româneşti. Atât PSD, cât şi PNL sunt atenţionaţi că dacă nu respectă minimele cereri ale Generaţiei Facebook vor deveni istorie. Iată manifestul:

"Scurt Manifest,
Deruta este mare în ambele tabere. Unii nu înţeleg cum au putut să piardă, alţii cum au putut să câştige aşa detaşat.
Noi Generaţia Facebook vrem să-i lamurim. Suntem generaţia tânără, medie, vârstnică (dar fiecare cu sufletul tânăr) „manipulaţi" doar de constiinta noastra libera... sa-i spunem "constiinta facebook".
Mesaj catre PSD:
Incepeti curatenia urgent, scoateti in fata oameni imaculati (sau macar nu asa patati). Asta este sansa voastra. Pe noi nu ne veti prostii cu fluturasii capsati de cupoanele bunicilor nostri, cum nu ne-ati prostit cu bau-baul unui neamt de alta religie decat a voastra, sau cu stafia lui Basescu.
Nu ati furat voi atati bani cat sa ne puteti cumpara ca pe biserica ortodoxa, pe care ati compromis-o definitiv in ochii nostri.
Doi ani nici nu stiti cat de repede or sa treaca. Iar noi va asteptam.
Mesaj catre PNL:
Cititi mesajul catre PSD si invatati din el. Nu sunteti asa departe de PSD. Avantajul vostru acum a fost ca nu ati avut cheia lor de la cufarul cu bani al tarii noastre.
Mesaj catre Klaus Werner Iohannis:
Am inchis ochii la lamuririle cu care ne-ati nelamurit. Am acceptat raul cel mai mic. V-am oferit puterea si onoarea sa ne reprezentati.
Acum asteptam:
- Asteptam in primul rand sa-i fortati pe cei care ne-au umilit parintii si copiii aflati departe de casa, sa plateasca;
- Asteptam sa ni-i aduceti inapoi acasa cat mai repede cu putinta;
- Asteptam ca impreuna sa aratam in lume ca noi reprezentam Romania.
Cu noi veti fi o forta, fara noi veti deveni o marioneta.
Generatia facebook s-a nascut. Priviti cat de repede crestem".
Evaluaţi acest articol
(36 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...