Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Klaus Iohannis, în faţa magistraţilor de la Înalta Curte

17 Noi 2014
Emoţii pentru noul preşedinte ales al României, Klaus Iohannis, care trebuie să se prezinte marţi, 17 noiembrie a.c. în faţa magistraţilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție. ANI a deschis pe numele lui Klaus Iohannis un dosar, acuzându-l de incompatibilitate. ANI susţine că pe vremea când era primar al Sibiului, Iohannis a reprezentat ilegal Primăria în adunările generale ale acţionarilor de la două societăţi comerciale.

Klaus Iohannis a câştigat la Curtea de Apel Alba Iulia, care în data de 25 septembrie a.c., a decis să anuleze raportul ANI. Potrivit raportului ANI, Klaus Iohannis a încălcat prevederile legale referitoare la regimul incompatibilităţilor prin aceea că, începând cu anul 2010, a reprezentat municipiul Sibiu în AGA societăţii SC Pieţe Sibiu SA, iar din 30 aprilie 2009 a reprezentat primăria în AGA de la SC Apă Canal SA.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella